Restaurace Na Stříbrňáku zajištuje kompletní stravování pro ubytované hosty Kempu Stříbrný rybník. Partnerem pro stravování jsou Pivovarské domy Hradec Králové.

varianty Stravování
pro ubytované

Snídaně

Polopenze

Plná penze

IMG_5095

Jiné způsoby stravování (např. pouze oběd) k dispozici na místě v rámci běžného provozu Restaurace Na Stříbrňáku.

Volba konkrétního jídla bude probíhat přes webovou aplikaci, případně přímo na místě, nejpozději den předem. Oběd bude možné objednat též v partnerských provozech, tedy v Parku Na Větvi (stejné obědové menu) a Restauraci Pivovarské domy (obědové menu dle denní nabídky).

Stravování pro skupiny (školy, sportovní kluby apod.) lze po domluvě přizpůsobit.

Stravování – lichý týden

Pondělí

Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi

Menu 1: Svíčková na smetaně, domácí houskový knedlík, brusinky, šlehačka

Menu 2: Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát

Večeře: Špagety s boloňskou omáčkou a strouhaným sýrem

Úterý 

Polévka: Gulášová s bramborem

Menu 1: Kuřecí stehno s vařeným bramborem

Menu 2: Těstoviny penne s rajčatovou omáčkou a trhanou mozzarellou

Večeře: Masová směs se zeleninou a bramboráčky

Středa 

Polévka: Rajčatová s rýží

Menu 1: Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, kysané zelí, smažená cibulka

Menu 2: Smažený květák, šťouchané brambory

Večeře:  Srbské rizoto s mletým masem, hráškem, sypané sýrem

Čtvrtek 

Polévka: Zelná s klobásou

Menu 1: Moravský vrabec s červeným zelím a bramborovými špalíčky

Menu 2: Kuřecí Kung-Pao se zeleninou a jasmínovou rýží

Večeře: Hovězí guláš s domácím houskovým knedlíkem

Pátek 

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem

Menu 1: Rozlítaný španělský ptáček s dušenou rýží 

Menu 2: Bramborové noky s kuřecím masem a smetanovou omáčkou, sypané sýrem  

Večeře: Krůtí plátek s bylinkovou omáčkou, šťouchané brambory

Sobota 

Polévka: Hráškový krém

Menu 1: Smažený holandský řízek s bramborovou kaší

Menu 2: Těstoviny s kuřecím masem, sýrovou omáčkou a brusinkami

Večeře: Kuře na paprice s houskovým knedlíkem

Neděle

Polévka: Bramborová

Menu 1: Kuřecí prsní kousky ve smetanové omáčce, americké brambory

Menu 2: Vepřové výpečky, kysané zelí, domácí bramborový knedlík

Večeře: Koprová omáčka s vejcem, vařený brambor

Stravování – sudý týden

Pondělí 

Polévka: Kuřecí ragú

Menu 1: Přírodní kuřecí plátek s masovým výpekem, dušená rýže

Menu 2: Konfitovaná krkovice s fazolemi, domácí chléb

Večeře: Těstoviny Bolognese s parmesanem

Úterý

Polévka: Květáková 

Menu 1: Moravský vrabec s listovým špenátem, domácí bramborový knedlík

Menu 2: Smažený sýr s vařeným bramborem, tatarská omáčka

Večeře: Halušky s uzeným masem a kysaným zelím, smažená cibulka

Středa

Polévka: Fazolová s uzeninou 

Menu 1: Svíčková na smetaně s domácím houskovým knedlíkem

Menu 2: Špecle s kuřecím masem a masovým výpekem

Večeře: Francouzské brambory s kuřecím masem

Čtvrtek

Polévka: Slepičí vývar se zeleninou a kapáním

Menu 1: Segedínský guláš  s domácím houskovým knedlíkem

Menu 2: Kuřecí řízek s bramborovou kaší, okurkový salát

Večeře: Lasagne s hovězím mletým masem

Pátek

Polévka: Česnekový krém s krutony

Menu 1: Rajská omáčka s masovými koulemi, kolínka

Menu 2: Smažené rybí filé s bramborovou kaší, okurkový salát

Večeře: Pečená vepřová plec s bramborem a máslovou karotkou

Sobota

Polévka: Uzená s kroupami

Menu 1: Kuřecí roláda plněná špenátem, opečené brambory

Menu 2: Těstoviny se smetanou, bazalkovým pestem a slaninou

Večeře: Kuskus se zeleninou a krůtím prsem

Neděle

Polévka: Dýňová s kokosovým mlékem

Menu 1: Kuřecí na kari, basmati rýže

Menu 2: Sekaná s bramborovou kaší, rajčatový salát

Večeře: Zapečené šunkafleky s uzeným masem a okurkou